Diverse lenker

Lenker (både nøytrale og kommersielle)

Nyttig info om byggesaker og byggeregler.Last ned SINTEF sin studie fra 2011 over solenergipotensialet i Norge og generell orientering om teknologien.Her er en test av solcellepaneler, riktignok fra 2015.

Her følger mer info, også fra produsenter og forhandlere:


Eksempler på balansert ventilasjon uten kanaler, men med varmegjenvinner: Se her eller herSnakk med Otovo eller den lokale bedriften Integrate Renewables for installasjon og fullfinansiering av solcelleanlegg.

solcellepaneler.com kan du finne ganske mye informasjon og dessuten bestille.Varmegjenvinnere for gråvann (spillvann fra dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøkkenvask m.m.).Her er noen vedovner med vannkappe.

Her er flere vedovner med vannkappe.

Hva med en vedkomfyr som varmer opp hele huset eller en hagegrill som bruker solenergi ?Har du seilbåt?  Dropp dieselmotoren og bli kvitt  60 % av de problemene seilbåter gjerne har.  Her er en utslippsfri seilbåt (eid av Guldberg i Husråd) som drives av vind, slik seilbåter bør, og solcellepaner og vindmølle skaffer strøm til motor og annet utstyr.Et alternativ til passivhus: Aktivhus

Annerledes boliger for spesielt interesserte: earthship.com